Nagradni izlet

U petak, 11. maja, organizovan je nagradni izlet za učenike odjeljenja III 1 I III 6, kao i za članove tima Prve pomoći i učenike – volontere.

Фотографија корисника JU Srednja ekonomsko-ugostiteljska škola Bar
Učenici trećeg razreda su nagrađeni zbog uspjeha postignutog na kraju trećeg klasifikacionog perioda, koji je bolji u poređenju sa onim koji je postignut u prethodnim klasifikacionim periodima. U odnosu na ostala odjeljenja, napravili su najveći skok u poboljšanju uspjeha . Članovi tima Prve pomoći su osvojili prvo mjesto na nedavno održanom Opštinskom takmičenju, a učenici volonteri su se dokazali kroz realizaciju brojnih aktivnostiImali su priliku da u jednevnom izletu posjete Podgoricu, Rijeku Crnojevića, Cetinje i Budvu.
U Podgorici su posjetili aktuelni 13. Međunarodni sajam knjiga i imali priliku da se upoznaju sa novim naslovima i raznovrsnom literaturom iz svih oblasti. Obilazili su štandove i pronašli knjigu po svom ukusu. Nakon šetnje po moderno uređenom tržnom centru, uputili smo se ka netaknutoj prirodi – Rijeci Crnojevića. Mnogi od njih su prvi put posjetili crnogorsku Veneciju i uživali u prirodnim ljepotama. Vožnja čamcem je upotpunila izvanredan doživljaj.
Nakon toga, krenuli smo put drevne prijestonice – Cetinja i turističke prijestonice – Budve. Učenici su,pored uživanja u lijepom vremenu, uživali u šetnji okruženi brojnim turista koji ne kriju oduševljenje ovim lijepim gradovima.
U Bar smo stigli oko 21 sat, a s obzirom na to da smo krenuli u 9 ujutru, 12 sati smo uživali u lijepom druženju i opuštenoj atmosferi. 
Zahvaljujemo se vozaču Omeru Hodžiću, koji je pokazao profesionalizam i veliko strpljenje. Učenici su išli u pratnji profesorica Marije Nenezić i Sanje Gačević.

Copyright © 2021 Srednja ekonomsko-ugostiteljska škola. All Rights Reserved 

Design by Aleksandar Vukazić