Posjeta Policijskoj akademiji u Danilovgradu

Povodom “Dana otvorenih vrata“ 11. maja je, za pedestak učenika naše škole, organizovan višestani obilazak Policijske akademije u Danilovgradu. Maturanti i učenici prvog razreda, odjeljenja pravno-administrativnog smjera, tokom ove posjete bili su u mogućnosti da se upoznaju sa nastavnim kapacitetima, načinom i organizacijom rada, kao i uslovima za upis u ovu obrazovno-bezbjedonosnu instituciju.

Posjeta Hotelu Budva****

Dana 4.05.2018.godine, učenici prvog i četvrtog razreda, turistički tehničari, ( odeljenja IV4 i I4) u pratnji profesorica turističke grupe predmeta, Snežane Petrušević i Sonje Šaranović, posjetili su objekat elitnog turističnog ranga, Hotel Budvu****. Ljubazni domaćini su u čast učenika i profesora naše škole priredili koktel dobrodošlice i omogućili obilazak svih sektora hotela.

Posjeta Plovdivu

Profesorica ekonomske grupe predmeta,Nataša Vujadinović i učenice III razreda,Matea Vujović,Martina Bulatović i Ivana Peruničić,borave u Plovdivu gdje učestvuju na Međunarodnom sajmu preduzeća za vježbu!

Posjeta kompaniji Zeleni put

U petak,08.decembra,realizovana je stručna posjeta učenika odjeljenja III-4,smjer tehničar prodaje,kompaniji "Zeleni put".

Strana 1 od 2

Copyright © 2021 Srednja ekonomsko-ugostiteljska škola. All Rights Reserved 

Design by Aleksandar Vukazić