Posjeta učenika naše škole špediterskom preduzeću "Montenamaks C&I"

Učenici naše škole 16. novembra posjetili su špeditersko preduzeće "Montenamaks C&I" u Danilovgradu. Tokom obilaska jednog od najsavremenijih carinsko-komercijalnih skladišta u Crnoj Gori 52-oje učenika iz odjeljenja IV-1, IV-2 ( ekonomski tehničar ) i IV-5 ( tehničar prodaje ) bilo je u prilici da na najbolji način svoja stručno-teorijska znanja poveže sa praksom.

 

GOPR1826
Upoznavanje učenika sa radom ovog skladištu, koje predstavlja dobar primjer privatno-javnog partnerstva, kao i sa njegovim brojnim pratećim špediterskim uslugama obavili su Milica Jovićević, menadžer logistike i Kristina Radulović, referent prodaje. Sa postupkom carinjenja robe u ovom objektu učenike je upoznao Vesko Vujadinović, šef područne jedinice Uprave carina za Danilovgrad.

GOPR1830
Ovakve stručne posjete predstavljaju redovni vid aktivnosti nastavnog osoblja JU Srednje ekonomsko-ugostitetljske škole. Ovim se nastoji da učenici neposrednim uvidom i predavanjima na licu mjesta steknu neophodna praktična znanja. Uključivanje stručnih lica u realizaciju obrazovnih programa pokazala se kao dobra praksa i motivacija za postizanje boljih rezultata učenika u nastavi. Plan i program ove stručne posjete osmislili su i realizovali nastavnici Slađana Markoč i Neđeljko Đurović

GOPR1866

GOPR1829

Copyright © 2021 Srednja ekonomsko-ugostiteljska škola. All Rights Reserved 

Design by Aleksandar Vukazić